Асистентка съди Робърт де Ниро за 12 млн. долара.Той се

...
 Асистентка съди Робърт де Ниро за 12 млн. долара.Той се
Коментари Харесай

Добър актьор, лош началник? Асистентка съди Робърт де Ниро за тормоз

 Асистентка съди Робърт де Ниро за 12 млн. $.Той се яви като очевидец по дело, заведено против него от някогашна асистентка, която го упреква, че е бил упражняващ тормоз шеф. В хода на показанията си артистът и притежател на “Оскар ” не съумя да сдържи нервите си и “избухна ”, съобщи Асошиейтед прес.

“Всичко това са нелепости! ”

Де Ниро, който на моменти изглеждаше навъсен, се сдържаше да не избухне по време на дисекцията на взаимоотношенията му с някогашната му служителки, преди най-после да “изригне ”: “Всичко това са нелепости! ”

Двукратният притежател на “Оскар ” беше първият очевидец по делото, заведено от Греъм Чейс Робинсън.Тя е работила за Робърт де Ниро сред 2008 и 2019 година, е получавала 300 000 $ годишно, преди да се отдръпна като негов вицепрезидент по производството и финансите.

Тежък прочувствен стрес и накърняване на репутацията

Жената, натоварена в продължение на години с всичко – от украсяването на коледната елха на Де Ниро до отвеждането му в болница, откакто пада по стълбите, го съди за 12 милиона $ обезщетение за причиняване на тежък прочувствен стрес и накърняване на репутацията.

Робинсън споделя, че артистът е отказал да ѝ даде рекомендация, с цел да си откри друга работа, когато тя е напуснала през 2019 година след многократни конфликти с приятелката му.

Осемдесетгодишният Де Ниро даваше показания през по-голямата част от следобеда в понеделник, като се съгласи, че в даден миг е показал Робинсън като лице за контакт при незабавни случаи и е разчитал на нея да му оказва помощ с приветствени картички за децата му.

Де Ниро на два пъти увеличи звук съвсем до кряскане по време на показанията си. Веднъж, когато защитаваше взаимоотношенията на приятелката си с Робинсън, казвайки: “Вземаме решения дружно ”.

Вторият път се случи, когато юристът на някогашната му служителка се опита да внуши, че през 2017 година артистът е тормозил клиентката му рано сутринта, с цел да го закара до болничното заведение.

“Това беше веднъж, когато си счупих гръбнака, падайки по стълбите! ”, избухна ядосаният Робърт де Ниро. По думите му даже в този случай той не я повикал директно след случая, който се е случил в ранните часове на нощта, а часове по-късно на сутринта.

Актьорът настоя, че се е отнасял добре с Робинсън

Той даже й купил къща с пет спални в Манхатън и ѝ е разрешил да управлява част от приготовленията, с цел да може да се реалокира там с приятелката си Тифани Чен.

Още вести четете в категория Живот.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР